Project Description

De laatste 7 jaar sprak ik veel verschillende ondernemers met één belangrijke wens: een (nieuwe) website. Ofwel: hun product of dienst zichtbaar maken en gevonden worden. In de eerste plaats is daar een goed verhaal voor nodig. Samen met deze ondernemers ben ik gaan kijken wat er nodig was om tot een ‘huisstijl’ te komen en waar de echte kracht van hun verhaal zit. In samenwerking met vormgevers en webdesigners ontwikkelde ik webconcepten en offline materialen.

Vaderland – Nederwetten

Stap voor stap bouwen Lianne en Joep aan hun droom; een levendige gastronomische kringloopboerderij, in samenwerking met de natuur. De plek is de boerderij van de ouders van Lianne in Nederwetten. Een wonderplek aan de Dommel, 8km van Eindhoven. Een plek vol energie en vol potentie. Net als het project is de site voortdurend in ontwikkeling. Van een presentatie van de dromen, via Crowdfarmingopties naar het huidige aanbod: in winkel, de kratjes en de BuitenGewoonBoxen. Heel trots en dankbaar voor de samenwerking met dit DreamTeam!

Nelke Bekkers – Power of the Mind

Nelke groeit en ontwikkelt met haar praktijk Power of the Mind. En voelt dat een website met haar mee mag groeien, zodat het klopt bij waar ze nu is en wat ze aanbiedt. De kleuren mogen van koel en fris wit/blauw, naar een warmer en voller geel/turqouise. Omdat Nelke zelf al veel ervaring heeft door het ontwerp van haar huisstijl en eerdere websites, maken we voor deze site een sparringspartnership. Na een aantal voorstellen over concepten en structuur voor de nieuwe site, gaat Nelke zelf aan de slag om het geheel helemaal bij haar te laten aansluiten. Een prachtig resultaat en helemaal Nelke!

Marc Degreef – Coach voor Innerlijk Welzijn

Marc Degreef werkte al jaren als coach voor expats en ondernemers. Zijn ontwikkeling dreef hem naar een meer holistische aanpak en op het pad van spirituele ontwikkeling. Samen met vriendin & vormgever Kim Hemmes ontstond een site in de frisse blauwe tonen, die zo bij de vreugdevolle en heldere Marc passen.

Sigrid Kindt – Coaching

Al meer dan een jaar lagen er ideeën voor kleur, toon en gevoel. Voor de eigen identiteit van Sigrid als coach. Tot ze helemaal klaar was om zichzelf te laten zien als coach. Een prachtig proces met een krachtige vrouw die nu vol vertrouwen haar deuren opent voor iedereen die zichzelf echt wil ontmoeten.

Esther van Waalwijk | Fotografie

Esther wilde graag een update van haar bestaande site, en haar autonomen kunstprojecten samenvoegen met de fotografie in opdracht. Samen met vriendin & vormgever Kim Hemmes kwamen we tot een nieuw ontwerp en de invulling van Esther’s werk.

Studio LvG | Design Thinking

Voor Lianne maakte ik de structuur en bouwde ik de onepage website. Samen coördineerde we het ontwerp en de teksten om Studio LvG opnieuw te profileren.

The Healing Breath

De zachte en krachtige Patricia van Kessel geeft al langer ademsessies op verschillende locatie. Ze begint nu echt voor zichzelf en mag zich profileren. Met haar levenservaring en diepe kennis van de adem vinden we een uiting voor alles wat ze aanbiedt.

Lighthouse Healing

Een bijzondere, intuïtieve ervaring was het om samen met de trainers van Subtiel Meesterschap vorm te geven aan hun ideeën. Voor de nieuwe training zijn we vooral gaan zien en voelen wat er nodig was in kleur en stijl. Met een vleugje magie en veel flow ontstond deze site.

Mo Swillens – Fotografie

Zo precies als haar Toyobo proces, zo minutieus hebben we de site opgebouwd. Met eerst een flinke zoektocht door het archief, naar welk werk echt nog bij haar past. Zo hebben we een structuur bedacht voor het prachtige werk van Mo, waarin de kunstwerken leidend zijn en het ontwerp dienend. Dank je wel Mo, voor je vertrouwen en liefdevolle kracht.

Feige Brink – Energetisch therapeut

Feige had een oudere website in donkere tinten, die niet meer paste bij haar zelf en bij de praktijk. Stap voor stap lieten we deze website ontstaan, in het kleurenschema van de zee. Met behulp van vriendin en vormgever Kim voor het prachtige logo in de vorm van een open hart, in goud. Want dat is Feige, en zo werkt ze: met een krachtig open hart.

IEMT trainingen

Naast online communicatie is een ouderwetse klantbenadering ook wel eens nodig. Zoals bij Anne van IEMT-training. Zij sprak in november op een congres voor loopbaancoaches. Hiervoor (her)schreef ik haar folders, maakten we kortingskaarten en banners.

Blycolin Horeca Linnenbeheer

Blycolin biedt een totaalconcept: ze ontzorgen hoteleigenaren, saunamanagers en restaurants door te zorgen dat er altijd voldoende schoon linnen aanwezig is. Met een sterke focus op duurzame oplossingen. Een complex en soms technisch verhaal voor kritische klanten die gastvrijheid voorop hebben staan. Samen met B-Ambitious bracht ik de linnenverhalen tot leven.

Elea | Coaching & bewustwording

Nadat het ontwerpproces even had stilgelegen, heb ik met Corry gekeken wat er nodig was om de site te vullen. Met de ontwerpers van Wapenfeit kwamen we tot een nieuw concept en huisstijl voor Elea.

Meer projecten