Project Description

United Consumers biedt collectiviteitskortingen voor consumenten. En ze wilden graag beter vindbaar zijn. Daarom startten we in de zomer van 2013 met 6 tekstschrijvers en een SEO-expert aan een grootschalig contentproject. Op basis van zoekwoordenanalyses schreef ik meer dan 150 pagina’s over goedkope energie en alle gerelateerde kernwoorden. Met als resultaat een top 5 positie in Google.

Energietarieven

Uw energiecontract is niet iets waar u elke dag aan denkt. En dat hoeft ook niet, want in Nederland zijn alle energievoorzieningen goed geregeld en kunt u ten alle tijden gebruik maken van stroom en gas. Toch is het niet verkeerd om af en toe eens uw energie te vergelijken, want u wilt natuurlijk altijd voordelige energie. Energieleveranciers bepalen zelf hun tarief voor energie waardoor overstappen soms loont. Uiteraard wilt u ook een energieleverancier met goede service. Bij UnitedConsumers Energie helpen we u graag op weg.

De ontwikkeling van energietarieven

Verschillende factoren kunnen een invloed hebben op de prijs van energie. Zoals bijvoorbeeld het verhogen van de energiebelasting en het btw-tarief, maar ook de olieprijzen hebben invloed op de prijs van energie. Daarnaast wordt de voorraad van fossiele brandstoffen steeds kleiner en de vraag naar energie hoger. Ook dat drijft de prijs op. Daarom is het belangrijk om altijd goed te vergelijken voor voordelige energie.

Kleine moeite, grote besparing

Met wat oplettendheid en de UnitedConsumers energie bespaartips kunt u overal in huis energie besparen. Wij denken graag met u mee, daarom hebben we de handigste bespaartips alvast voor u op een rij gezet. Uw energierekening verlagen wordt zo kinderspel.

Meer projecten