Project Description

Schrijven en schrappen tot de essentie overblijft. Ben je bezig met een boek, manual, reader of beleidsstuk? Ik help je structureren en het manuscript klaar maken voor het grote publiek.

IEMT – Manual IEMT Practitioner

Voor de HBO accreditatie van de training IEMT Practitioner is een update van de manual nodig. Een verdieping van het werken met IEMT, een uitwerking van de wetenschap achter neurologie, de werking van geheugen en de onderzoeken naar oogbewegingen in traumatherapie. Samen met Anne ten Brinke van IEMT training Eindhoven, zette ik het onderzoek en de gegevens om in lopende tekst voor de studenten van IEMT. Een goed leesbare en gestructureerde reader die gedegen achtergrond biedt in wetenschappelijk onderzoek en de studenten meeneemt zodat ze IEMT nog beter begrijpen en toepassen.

Ananta Kranti – What looks through your eyes?

Van notities uit bijeenkomsten tot meditaties en oefeningen om dieper te zinken in jezelf en het bewustzijn van dat moment. Anata werkt al jaren met groepen en in individuele sessies door de directe waarheid te zien en onthullen in iedere situatie. Voorbij de illusies van de mind en onze patronen naar ultieme vrijheid. In dit boek komt haar werk van de laatste jaren tot leven en voel je door de woorden heen de transmissie die ze geeft vanuit haar diepe liefde en wijsheid. Ik zorgde voor de verzameling van de verslagen, de structuur en het omzet van alle losse delen tot een manuscript, ready for print!

Vera Helleman – Emotie Encyclopedie

Schrijver, trainer en coach Vera Helleman onderzoekt al haar hele leven lang het menselijk gedrag en denken. En het belang van emoties in het navigeren door ons leven, als we echt onsZelf willen zijn. Ze ontwikkelt en geeft trainingen op het gebied van emoties, voor het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties. Zodat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, en de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren. Het boek de Emotie Encyclopedie verscheen in 2017, een rijke schat aan informatie over emoties en hoe ze ons bewegen. Ik verzorgde de redactie voor de hoofdstukken over angst, schuld en schaamte

Petra Smit – De Klik Methode

Koude acquisitie werkt niet meer. Wat dan wel? De Klikmethode van Petra Smit Wattez. Het gaat over echt contact opbouwen met potentiële klanten op basis van principes uit de psychologie en neuroscience. Waarmee je op een slimme en praktische manier denkpatronen inzet om de connectie op te bouwen.

Meer projecten