Project Description

De laatste 7 jaar sprak ik veel verschillende ondernemers met één belangrijke wens: een (nieuwe) website. Ofwel: hun product of dienst zichtbaar maken voor het grote publiek. In de eerste plaats is daar een goed verhaal voor nodig. Samen met deze ondernemers ben ik gaan kijken wat er nodig was om tot een ‘huisstijl’ te komen en waar de echte kracht van hun verhaal zit. In samenwerking met vormgevers en webdesigners ontwikkelde ik webconcepten en offline materialen.

Esther van Waalwijk | Fotografie

Esther wilde graag een update van haar bestaande site, en haar autonomen kunstprojecten samenvoegen met de fotografie in opdracht. Samen met vriendin & vormgever Kim Hemmes kwamen we tot een nieuw ontwerp en de invulling van Esther’s werk.

Studio LvG | Design Thinking

Voor Lianne maakte ik de structuur en bouwde ik de onepage website. Samen coördineerde we het ontwerp en de teksten om Studio LvG opnieuw te profileren.

IEMT trainingen

Naast online communicatie is een ouderwetse klantbenadering ook wel eens nodig. Zoals bij Anne van IEMT-training. Zij sprak in november op een congres voor loopbaancoaches. Hiervoor (her)schreef ik haar folders, maakten we kortingskaarten en banners.

Tandartspraktijk Tivoli | IloviT

Net wat meer tijd voor de behandeling of een praatje achteraf. Een ontspannen en warme sfeer kan namelijk ook gewoon bij de tandarts. De medewerkers kennen patienten bij naam en bekijken welke zorg het beste past. Samen met de mannen van Hello Good Day maakten we een nieuwe, gastvrije site.

Blycolin Horeca Linnenbeheer

Blycolin biedt een totaalconcept: ze ontzorgen hoteleigenaren, saunamanagers en restaurants door te zorgen dat er altijd voldoende schoon linnen aanwezig is. Met een sterke focus op duurzame oplossingen. Een complex en soms technisch verhaal voor kritische klanten die gastvrijheid voorop hebben staan. Samen met B-Ambitious bracht ik de linnenverhalen tot leven.

Elea | Coaching & bewustwording

Nadat het ontwerpproces even had stilgelegen, heb ik met Corry gekeken wat er nodig was om de site te vullen. Met de ontwerpers van Wapenfeit kwamen we tot een nieuw concept en huisstijl voor Elea.

Meer projecten